Dy zjarrfikëse në terren për shuarjen e vatrave

Pas lokalizimit dhe fikjes së zjarrit në fushën e grumbullimit të mbeturinave në lagjen 24 Maji, një tjetër situatë zjarri u krijua së fundmi në fshatin Radhimë.

Zjarri ka rënë në kodrat e fshatarave Radhimës dhe Tragjasit, në pjesën anësore të rrugës se By-passit te Vlorë.

Zjarri ndodhet larg banesave teksa nuk ka rrezik për to. Dy zjarrëfikëse janë në terren për shuarjen e flakëve dhe izolimin e vatrave të zjarrit.

Tv Klan