Përurohet shkolla “14 Nëntori” në Mushqeta (18 Nëntor 1998)

Përurohet shkolla “14 Nëntori” në Mushqeta (18 Nëntor 1998)

12:26 18/11/1998

Është përuruar rikostruktimi i shkollës 8-vjeçare, “14 Nëntori” në Mushqeta. Ky investim është realizuar nga shoqata humanitare Suedeze dhe Franceze ku kanë investuar në pajisjet e brëndshme të shkollës me një shumë prej 10 milionë lekë të vjetra. Në ceremoninë e përurimit përshëndeti deputeti i zonës Sulejman Skuqi, drejtues të komunës Mushqeta si dhe iniciatorët e këtij investimi. Këto shoqata humanitare, përveç rikonstruktimit të shkollës, kanë marrë përsipër dhe rikonstruksionin e ujësjellësit të kësaj zone.

Pamje deputeti i zonës Sulejman Skuqi, drejtues të komunës Mushqeta./tvklan.al

Gazetar : Vladimir Lame
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi