Përurohet teatri në natyrë për fëmijët
Përurohet teatri në natyrë për fëmijët

20:20 26/05/2022

Veliaj: Tirana, qytet në progres

Një nga hapësirat e Parkut të Liqenit, e njohur si ‘Bisedkat’ e vjetra të arkitektit Maks Velo, është transformuar në një teatër të hapur në natyrë për fëmijët.

Teksa mori pjesë në përurimin e këtij teatri Veliaj u shpreh se Tirana është një qytet në progres, çka e thotë qartë edhe transformimi i Parkut të Liqenit, nga një hapësirë e mbushur me kioska dhe plehra, në një nga zonat më të parapëlqyera për qytetarët dhe turistët.

Teatri veror është një dhuratë nga Bashkia e Parmës dhe Fondacioni “Kolodi” si pjesë e binjakëzimeve mes dy qyteteve.

Tv Klan

Të ngjashme