21Ka mbërritur në rreth 120 mijë numri i tifozëve që kanë nënshkruar një peticion drejtuar UEFA –s, përmes të cilit kërkohet dënimi i Serbisë.

Peticioni e mori nismën nga një organizatë online e quajtur “AVAAZ”.

Në të kërkohet dënimi i Serbisë, më shumë për racizmin dhe dhunën sesa për problemet në fushën e lojës.

Tv Klan