Plazhi i Durrësit ende i frekuentuar

Plazhi i Durrësit ende i frekuentuar

16:50 22/09/2018

Ata që kanë më pak angazhime shijojnë detin. Plazhi i Durrësit nuk është braktisur ende nga pushuesit. Qytetarët e ardhur kryesisht nga Kosova mbeten frekuentuesit më të rregullt.

Pasi kanë pushuar në plazhet e tjera të Adriatikut gjatë verës, vjeshtën preferojnë ta kalojnë në Durrës.

Në këtë periudhë plazhistët gjejnë më shumë hapësirë në plazh, qetësi dhe oferta më të lira.

Me të njëjtin numër pushtuesish, plazhi i Durrësit pritet të përballet për aq kohë sa koha e mirë të zgjasë.

Tv Klan

Të ngjashme

Grupi

Kallezo