Plot 130 mln Lekë për një rrugicë të ngushtë (Video)


Plot 130 mln Lekë për një rrugicë të ngushtë (Video)

20:34 13/05/2019

Bashkia e Bulqizës ka investuar plot 130 milionë lekë në një rrugicë të ngushtë.

Në Divjakë plehrat digjen në mes të ditës, duke krijuar një ndotje të madhe.

Në rrugën Durrës-Plepa krijohet një super tym nga djegia e mbetjeve e gomave.

Cezma pranë një WC-je lajmëron se prej saj del uji i pijshëm.

Këto janë disa nga episodet që u shfaqën dhe u komentuan në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

/tvklan.al
Të ngjashme