Deputetja e PD-së, Ina Zhupa dhe ajo e PS-së, Antoneta Dhima kanë pasur një konflikt mes tyre në sallën e Parlamentit. Në mes të debatit mes tyre, ka ndërhyrë kryedemokrati Berisha, i cili i ka bërë thirrje socialistëve që të mos provokojnë protestën e tyre.

Ina Zhupa: Ik o Antoneta, po ik o Antoneta tani. Ik o Antoneta tani, ik.

Antoneta Dhima: A ka mundësi që ta marr unë?

Ina Zhupa: Po ik o Antoneta, ik!

Sali Berisha: Ne nuk kemi asnjë gjë me ju. Jemi në protestë, mos provokoni protestën. Ne po luftojmë për një të drejtë tonë kushtetuese.  

/tvklan.al