A janë shqiptarët xhelozë? Nëse do t’i ndanim me gjini, kush janë më shumë xhelozë, burrat, apo gratë?

“Stop” pyeti qytetarët e Tiranës duke i vënë edhe në situata konkrete, për masën dhe formën e tyre të xhelozisë.

 Përgjigjet e të intervistuarve, do t’ju gajasin së qeshuri.

/tvklan.al