Policia kontrolle lokaleve në ish-Bllok


Policia kontrolle lokaleve në ish-Bllok

18:35 12/07/2020

Procedohet banakieri, vendosi muzikë të lartë

Lokalet e natës në Tiranë vijojnë të mos respektojnë protokollet e sigurisë kundër Covid-19.

Shumë tavolina janë vendosur pa respektuar distancën, ndërkohë që ka shpesh grumbullime të klientëve.

Pavarësisht kontrolleve, sërish nuk zbatohet distancimi social.

Policia thotë se ka proceduar banakierin e një lokali në zonën e ish-bllokut, pasi u konstatua muzikë e lartë dhe tej normave të lejuara.

Tv Klan
Të ngjashme