Politikë edhe me Ditën e Verës

Politikë edhe me Ditën e Verës

15:57 13/03/2014 vorpsiPartia Demokratike ka akuzuar Kryeministrin Rama se po përdor politikisht nxënësit e shkollave për festimet që do të organizohen nesër në ditën e verës.

Kjo deklaratë u pasua me një reagim nga Partia Socialiste.

Por Bashkia e Tiranës perms një njoftimi për mediat ka shprehur keqardhje për konfliktin politik që sipas saj kryeministri i bllokimit dhe shpunësimit kërkon të përçojë tek qytetarët. Në njoftimi thuhet se çdo ditë, kreu i qeverisë urdhëron akte bllokuese kundër qytetarëve, siç është dhe rasti i fundit, ai përshpronësimet e varrezave.
LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT