Preç Zogaj sjell “Anjeza nuk u zgjua”Preç Zogaj sjell “Anjeza nuk u zgjua”

13:44 31/10/2019

Drama e një histori dashurie në vitet ‘80

“Anjeza nuk u zgjua”, kështu e ka titulluar ramanin e tij Preç Zogaj.

Ngjarje të vendosura në vitet ‘80. Një histori dashurie dhe dramë mes dy të rinjve, Anjezëz dhe Davidit.

Autori thotë se ky roman voluminoz do t’ju mbajë mbërthyer dhe do të tregojë se ndonjëherë kemi vetëm një shans në jetë.

Zogaj vjen me një rrëfim ndryshe këtë herë. Kureshtja për romanin “Anjeza nuk u zgjua” nisi që në momentin e prezantimit.

Politikanë, artistë, autorë e kritik të pranishëm në promovimin librit të ngacmuar nga rrëfimi i autorit, e bënë menjëherë këtë roman pjesë të bibliotekës së tyre. 

Tv KlanTë ngjashme