Premtimi – Episodi 103
Premtimi – Episodi 103

14:30 16/06/2022

Çfarë do të ndodhë me Lejlen pas përballjes me babain e saj?

Rejhan vazhdon të vuajë në heshtje mbi tradhëtinë e njeriut që dashuron.

Pasi Hikmet mëson gjithçka vendos t’i tregojë familjes mbi sëmundjen e tij dhe premtimin e dhënë.

A do të mbarojë tashmë gjithçka mes Emirit dhe Rejhanit?

Të ngjashme