Premtimi – Episodi 106
Premtimi – Episodi 106

14:30 21/06/2022

Rejhan dhe Emiri ndeshen rastësisht në komisariatin e policisë. Si do të jetë takimi i tyre?

Çfarë do të ndodhë me Zejnepin?

Kemal merr një propozim martese.

Çfarë ka ndodhur me Xhavidan pasi ajo u perzu nga shtëpia e saj?

Të ngjashme