Premtimi – Episodi 108
Premtimi – Episodi 108

14:30 23/06/2022

Emir vendos të qëndrojë në shtëpinë e Rejhanit derisa Zejnep të sherohet plotësisht.

Për çfarë do të flasin Xhavidan dhe Xhemre?

Kemal dhe Narin martohen, tashmë të dyve kjo martesë do u shërbejë për pëefitimet e tyre personale.

Të ngjashme