Premtimi – Episodi 132

Premtimi – Episodi 132

14:30 27/07/2022

Hikmet më në fund ka gjithë familjen e bashkuar.

Ai ju vendos unazat e martesës Rejhanit dhe Emirit, kësaj rradhë për mos t’u hequr më kurrë.

A do ta prishë këtë lumturi Xhavidan?

Rejhan merr një surprizë të bukur nga Emir.

Të ngjashme