Premtimi – Episodi 133

Premtimi – Episodi 133

14:30 28/07/2022

Kemal dhe Narin mundohen që të heqin çdo dyshim të Ojës në mënyrë që të duken si çifti përfekt.

Emir dhe Rejhna nga ana tjetër nuk mund të qëndrojnë më larg njëri-tjetrit.

A do të funksonojë plani i Xhavidanit për të hequr qafe Rejhanin?

Të ngjashme