Premtimi – Episodi 138
Premtimi – Episodi 138

14:30 04/08/2022

A do të besoje Emir në pafajësinë e babait të tij?

Cili do të jetë plani i rradhës I Xhavidanit dhe Xhemresë?

Emir dhe Rejhan tashmë gjejnë qetësi vetem në krahët e njëri-tjetrit.

Xhavidan kthehet në vilë.


Të ngjashme