Premtimi – Episodi 150

Premtimi – Episodi 150

14:30 18/08/2022

Tashmë Emir dhe Rejhan janë në duar të rrëmbyesve.

Çfarë do të ndodhë kur Xhavidan të mësojë që në grackën e saj tashmë është dhe Emir?

A do të mudnet Kemal të rregullojë marrëdhënien me motrën e tij?

Të ngjashme