Premtimi – Episodi 176

Premtimi – Episodi 176

14:30 20/09/2022

Si do të jetë tashmë bashkëjetesa e Rejhanit dhe Emirit?

A po përmirësohet Hikmet falë përkujdesjes së Rejhanit?

Xhavidan dhe Xhemre tashmë edhe njëherë duhet të bëjnë planin e eliminimit të saj.

Të ngjashme