Premtimi – Episodi 177

Premtimi – Episodi 177

14:30 21/09/2022

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Xhemresë dhe Rejhanit?

Emir ndërkohë i mban qëndrim asaj duke mos u ulur në të njëjtën tavolinë me të.

Kush është personi që ka parë të gjithë skenën e plagosjes së Hikmetit?

Të ngjashme