Premtimi – Episodi 218

Premtimi – Episodi 218

14:30 17/11/2022

Jonxha vazhdon me planin e saj për të shkatërruar lumturinë e Kemalit dhe Narinit.

Çfarë do të bëjë ajo kësaj here?

Po Xhavidan çfarë po kurdis për të shkatërruar Rejhanin?

Emir bëhet gati të shkojë  të kërkojë doren e vajzës që dashuron…

Të ngjashme