Premtimi – Episodi 219

Premtimi – Episodi 219

14:30 18/11/2022

Emir shkon të kërkojë dorën e Rejhanit së bashku me Xhavidanin, Hikmetin dhe Ojan.

Xhavidan përsëri arrin të tensionojë situatën duke i detyruar ata të nënshkruajnë një kontratë martesore.

A do ta lejojë Emir që Rejhan të poshtërohet kështu?

A do të vendosin ata unazat e fejesës?

Të ngjashme