Premtimi – Episodi 221

Premtimi – Episodi 221

14:30 22/11/2022

Emir ka një njoftim të rëndësishëm për familjen e tij.

Rejhan  dhe Emir nisin përgatitjet e dasmës së tyre.

Si do ta përjetojë Xhavidan gjithë këtë situatë?

Si po shkon marrëdhënia e ndërlikuar e Narin dhe Kemal?

Të ngjashme