Premtimi – Episodi 222

Premtimi – Episodi 222

14:30 23/11/2022

Si do të shkojnë provat e fustanit të nusërisë së Rejhanit?

Kemal dhe Narin nga ana tjetër merren me përgatitjet e fundit të dasmës.

Çfarë do të ndodhë mes tyre që do të mërzisë Narinin?

Emir merr Rejhanin ashtu me fustan nuserie dhe dalin të shijojnë lumturinë e tyre.

Të ngjashme