Premtimi – Episodi 223


Premtimi – Episodi 223

14:30 24/11/2022

Rejhan kryen ritin e kënasë sëbashku me Sulltanën dhe Emirin.

Të gjithë tashmë janë të emocionuar për dasmën e vitit. Si do të shkojnë përgatitjet e fundit?

Si është gjendja emocionale e Rejhanit?

Të ngjashme