Premtimi – Episodi 224


Premtimi – Episodi 224

14:30 25/11/2022

 Ndërkohë që të githë përgatiten për dasmën e Rejhanit dhe Emirit, ky i fundit rrëmbën Rejhanin pasi ka përgatitur një surprizë shumë të bukur për të.

A do të mendojë ndonjë plan Xhavidan për të prishur përsëri lumturinë e tyre?  

Të ngjashme