Premtimi – Episodi 225


Premtimi – Episodi 225

14:30 28/11/2022

Pas aventurës së tyre, Rejhan dhe Emir ngelin në mes të detit pas një difekti të jahtit. Kush fshihet pas kësaj?

Të gjithë janë bërë gati për dasmën, por nusja e dhëndri nuk duken gjëkundi.

A do të realizohet dot martesa e tyre?

Të ngjashme