Premtimi – Episodi 226


Premtimi – Episodi 226

14:30 29/11/2022

Emir dhe Rejhan arrijnë të realizojnë ëndrrën e tyre duke u martuar në një ishull në mes të njerëzve të panjohur.

Si do të shkojë kësaj here kjo dasmë?

Xhemre zgjohet nga koma…

Të ngjashme