Premtimi – Episodi 228


Premtimi – Episodi 228

14:30 01/12/2022

Rejhan dhe Emir festojne martesen  e tyre pranë familjes.

Si do të shkojë darka e tyre?

Si do ta përjetojë Xhavidan të gjithë këtë?

Xhemre nga ana tjetër mëson mbi martesen e Emirit dhe Rejhanit?.

Të ngjashme