Premtimi – Episodi 263


Premtimi – Episodi 263

14:30 19/01/2023

Rejhan kthen motrën e saj në shtëpi. Si do ta presë Xhavidan këtë gjë?

Si po shkon marrëdhënia mes Kemal dhe Narin?

Emir dhe Rejhan çojnë Gylsymin të vizitojë varrin e nënës së saj.

Të ngjashme