Premtimi – Episodi 267

Premtimi – Episodi 267

14:30 25/01/2023

Narin vazhdon të lëndodhet çdo ditë e më shumë nga ftohtësia e Kemalit.

Çfarë vendimi do të marrë ajo?

Xhavidan dhe Gylsym fillojnë të vënë në zbatim planet e tyre.

Çfarë do të thuhet në një përballje mes Emir dhe Gylsym?Të ngjashme