Premtimi – Episodi 268

Premtimi – Episodi 268

14:30 26/01/2023

Xhavidan vazhdon të manipulojë Emirin.

Gylsym nga ana tjetër ndjek më përpikmëri të gjitha udhëzimet e saj.

Një debat tjetër do të ndodhë mes Emirit dhe Gylsymit. Si do ta përjetojë Rejhan këtë gjë?

Çfarë do të ndodhë mes Narin dhe Kermal?Të ngjashme