Premtimi – Episodi 272

Premtimi – Episodi 272

14:30 01/02/2023

Narin nuk arrin dot të braktisë Kemalin dhe rikthehet në shtëpi.

Si do ta presë Kemal atë?

Ndërkohë që Emir dhe Rejhan janë të lumtur, Xhavidan bën planin e rradhës për t’u prishur atyre qetësinë.Të ngjashme