Premtimi – Episodi 275

Premtimi – Episodi 275

14:30 06/02/2023

Përmirisimi i Hikmetiti do të shqetësojë Xhavidanin dhe fillon duke e torturuar atë.

Narin vazhdon të qëndrojë pas Kemalit gjatë gjithë kohës deri kur të fitojë faljen e tij.

A do të bjerë Emir pre e lojës së Gylsymit?Të ngjashme