Premtimi – Episodi 300

Premtimi – Episodi 300

14:30 13/03/2023

Ndërkohë që Emir mundohet të bëjë çmos të për të nxjerrë Rejhanin nga burgu, plani i rradhës i Xhavidanit do ta fundosë edhe më shumë atë.

Si po shkon marrëdhënia mes Kemal dhe Narin?

Çfarë ka ndodhur me Xhemrenë?Të ngjashme