Premtimi – Episodi 301

Premtimi – Episodi 301

14:30 14/03/2023

Në momentin kur Xhavidan mendon se ka shkatërruar Rejhanin, ajo rikthehet në vilë.

Kush ka qënë personi që i ka prishur planet asaj?

Oja së bashku me Erhanin do t’u japin një lajm Kemalit dhe Narinit që do t’i shokojë ata.Të ngjashme