Premtimi – Episodi 302


Premtimi – Episodi 302

14:30 15/03/2023

A do të pranojë Kemal martesen e Ojas dhe Erhanit?

Si do të jetë përballja mes Xhavidan dhe Gylsym, pas luftës që kjo e fundit i shpalli asaj?

Emir dhe Rejhan ndërkohë po shijojnë praninë e njëri-tjetrit.Të ngjashme