Premtimi – Episodi 304

Premtimi – Episodi 304

14:30 17/03/2023

Çfarë do të kërkojë Erhan nga Narin?

Si është gjëndja emocionale e kësaj të fundit?

Rejhan dhe Emir ndërkohë të lumtur kujdesen për beben e vogël.

Xhavidan ndërkohë vazhdon me planet e saj për të prishur atë lumturi.Të ngjashme