Premtimi – Episodi 308


Premtimi – Episodi 308

14:30 23/03/2023

Narin është në rrezik për jetën. Çfarë do të ndodhë tashmë me të dhe Erhan?

A do të mundet Kemal të zbulojë rrezikun që po i kanoset?

Rejhan merr lajmin e bukur që do të bëhet nënë.
Të ngjashme