Premtimi – Episodi 309

Premtimi – Episodi 309

14:30 24/03/2023

Kemal arrrin në kohë të shpëtojë Narinin.

Por çfarë do të ndodhë me Erhanin?

Emir merr lajmin e bukur që do të bëhet baba.

Xhavidan nga ana tjetër është e gatshme të sakrifikojë dhe nipin e saj në mënyrë që të shpëtojë njehërë e mirë nga Rejhan.

Të ngjashme