Premtimi – Episodi 349


Premtimi – Episodi 349

14:30 19/05/2023

Rejhan vazhdon të jetë e dëshpëruar mbi gjëndjen e saj.

Po Xhavidan çfarë plani ka tani që mori vesh situatën e rëndë të Rejhanit?

Si po shkon tashmë marrëdhënia e Narin dhe Kemal?
Të ngjashme