Premtimi – Episodi 351

Premtimi – Episodi 351

14:30 23/05/2023

Emir i bën Rejhanit një surprizë duke i sjellë asaj shoqet e universitetit.

Narin fillon të bëhet xheloze nga afrimiteti që psikologia ka filluar të krijojë me Masallin dhe Kemalin.

Çfarë do të ndodhë me Emirin dhe Rejhanin?

Të ngjashme