Premtimi – Episodi 352

Premtimi – Episodi 352

14:30 24/05/2023

Emir dhe Rejhan shpëtojnë mrekullisht nga një aksident.

A do të mundet Melike t’i rrëfejë Emirit situatën e rëndë në të vilen ndodhet Rejhan?

Narin vazhdon të vuajë nga mungesa e Masallit.

Të ngjashme