Premtimi – Episodi 355


Premtimi – Episodi 355

14:30 29/05/2023

Rejhan i rrëfen Emirit rrezikut që i kanoset nëse ajo lind.

Si do ta presë Emir këtë lajm të dhimbshem?

Cila do të jetë arsyeja e debatit mes tij dhe Rejhanit?

Oja vazhdon të paralajmërojë Narinin të qëndrojë larg Kemalit.Të ngjashme