Premtimi – Episodi 358


Premtimi – Episodi 358

14:30 01/06/2023

Emir vazhdon të mundohet t’i ndryshojë mendjen Rejhanit që të abortojë fëmijën.

Si po shkon marrëdhënia e Kemal dhe Narin?

Çfarë do të bëjë tjetër Emir që të bëjë të mundur abortin e Rejhanit?


Të ngjashme