Premtimi – Episodi 434


Premtimi – Episodi 434

14:30 09/09/2023

Oja përzë Songylin nga shtëpia. A do ta pengojë Hikmet largimin e saj?

Emir dhe Feride tashmë janë më të afert me njëri-tjetrin.

Çfarë do të kërkojë Xhavidan nga Feride?Të ngjashme