Premtimi – Episodi 435


Premtimi – Episodi 435

14:30 11/09/2023

Çfarë po e mundon kaq shumë Feriden?

Çfarë plani po kurdis Reshit dhe Songyl?

Kumru vazhdon të prishë lumturinë e Narinit dhe Kemalit. Feride çon Jigitin tek Xhavidan.

A do ta zbulojë këtë gjë Emir?Të ngjashme