Premtimi – Episodi 438


Premtimi – Episodi 438

14:30 14/09/2023

A do ta pranojë Emir martesen e babait të tij?

Po Feride si do ta presë këtë lajm?

Narin dhe Kemal bien dakort për martesen e këtij të fundit me Kumrun.

A do ta lejojë Mynever këtë gjë?Të ngjashme