Premtimi – Episodi 439


Premtimi – Episodi 439

14:30 15/09/2023

Songyl tashmë ka nisur të nxjerrë fytyren e saj të vërtetë.

Çfarë do të thuhet mes saj dhe Ferides?

Kemal dhe Narin do të marrin një lajm të bukur.

Emir po përgatit një hakmarrje kunder Ferides.Të ngjashme