Premtimi – Episodi 440


Premtimi – Episodi 440

14:30 18/09/2023

Çfarë do të thuhet mes Kumru dhe Narin?

Songyl po mundohet t’ia vështirësojë jetën Melikes.

Emir  gjithashtu mundohet të fitojë zemrën e Ferides për ta thyer pastaj atë.


Të ngjashme